Cine suntem

Clinica stomatologica Liz DENT

 

Clinica stomatologică Liz DENT este amplasată pe strada Elena Doamna, Nr. 1 (în spatele clădirii Casa Afacerilor din Roman), loc în care puteți beneficia de consultații stomatologice pentru toate vârstele la un nivel ridicat de profesionalism și seriozitate, într-un ambient plăcut și prietenos.

 

În clinica noastră considerăm că profesionalismul poate fi oferit doar împreună cu utilizarea unor materiale calitative, durabile, iar noi nu admitem ca metodele de tratament stomatologic să mai fie însoțite de durere. Dispunem de o aparatură de ultimă generație și tehnici moderne de tratament oferite de medici competenți și entuziaști, cu o experiență solidă în practica medicală stomatologică ce colaborează la fiecare caz, modalitate prin care diagnosticul și etapele tratamentului sunt cele mai adecvate.

 

La noi, fiecare pacient în parte beneficiază de întreaga atenție, iar manopera stomatologică este însoțită de anestezie astfel încât orice disconfort dat de durere este înlăturat.

 

În cadrul clinicii Liz DENT noastre vă punem la dispoziție o parcare proprie spațioasă, monitorizată constant de un echipament de supraveghere video.

 

Noi vă oferim lucruri calitative, durabile așa cum este și motto-ul nostru:

„Un zâmbet poate schimba o viață!”.

Echipa Liz DENT

Dr. Luiza-Isabela Andrici

Medic Stomatologie Generală

Dr. Luminița Onofrei

Medic Specialist Parodontologie

Dr. Larisa Țarevici

Medic Specialist Protetică Dentară

Dr. Cosmin Aniței

Medic Primar Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

Dr. Laura Munteanu

Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială